Wij zijn boer Fred en boerin Bianca. Samen met ons gezin besteden we iedere dag aandacht voor dier én natuur. Dat is onze passie.

Onze passie

insect mier - 136194968

Wij boeren alweer meer dan twintig jaar. We zijn gestart met een enorm grote farm in Nieuw-Zeeland. Daar hebben wij geleerd dat een kleinere boerderij in Nederland beter bij ons past. Wij willen echt aandacht kunnen besteden aan de dieren en de natuur. Nu hebben we een heerlijke plek in het Drentse Echten, midden in het groen. En toch heel goed bereikbaar.

leuk dat je contact met ons zoekt!

We willen graag je vraag beantwoorden. Dat doen wij het allerliefste via e-mail. Want werken met dieren laat zich niet zo gemakkelijk plannen. Bellen en een bevalling begeleiden gaan vaak niet zo lekker samen.

terug naar het platteland

Vroeger kwamen mensen vaak op een boerderij, de wat oudere generaties herinneren zich vaak de logeerpartijen bij een oom of tante in de vakantie. Tegenwoordig zie je dat veel minder. Jammer, want het is nog net zo leuk op het platteland als vroeger! Wij vinden het belangrijk om aan kinderen en volwassen te laten zien waar ons eten vandaan komt. Daarom spannen wij ons met vele anderen in om onze kennis te delen. Wij staan dan ook zeker open voor nieuwe, innovatieve samenwerkingen. Heel graag tot ziens!

insect vlinder - 1361949682

Onze samenwerkingspartners

Logo_awarepackaging_GROOT
ah
Logo_DBON_Groot
Kleurig kakelen
Logo Melk Natuurlijk
Dierenartsenpraktijk Fort